Család

Majdnem végzetes lett a krokodilok kíséretében tartott eljegyzés

Furcsa módját választotta párja eljegyzésének egy kalandszerető férfi.

Ahogy a legtöbb leendő férj, a melbourni Michael Beltrami is úgy szerette volna megkérni barátnője kezét, hogy arra egész életében emlékezhessen a lány. Nos, ezt el is érte, bár több ponton is elcsúszhatott volna a hadművelet. A kalandszerető férfi ugyanis egy üvegtartályban merült alá szerelmével a tengerbe, miközben két óriás krokodil cirkált körülöttük. 

A gyűrűt egy spárgával erősítette magához, azonban az a merülés során valószínűleg meglazulhatott, mert Michael néhány percre elvesztette. Már azt hitte, hogy le kell fújnia a lánykérést, amikor hirtelen megpillantotta a vízben köröző gyűrűt. Gyorsan kisujjára húzta, mielőtt barátnője még észrevehette volna, és hamarosan feltette a nagy kérdést. A meghatódott barátnő igent mondott, és utólag nagyon értékelte leendő férje erőfeszítését, aki annyira figyelmes volt, hogy kedvenc ragadozóinak társaságában kérte meg a kezét.

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top