Család

20 év után újra elkészítette az ikonikus fotót a rendőr apa-fia páros

Andrew Gould rendőrtiszt fia kisgyerekként arról álmodozott, hogy amikor felnő, majd ugyanolyan rendőrjelvénye lehessen, mint édesapjának. Húsz évvel később álma valóra vált.

Az elmúlt hétvégén apák napja alkalmából a Washington megyei Auburn rendőrkapitányság Facebook-oldalán megjelent két kép, amely húsz év különbséggel készült egy apa-fia párosról. Az egyik 1998-ban, ahol Gould rendőr a járőrautóból fiával közösen mosolyog a kamerába. Alatta egy fogadalom: „Ha nagy leszek, apa társaként fogom elkapni a rosszfiúkat és a betörőket.”

A fénykép 20 évvel később készült párján felfedezhető néhány apró különbség: Gould már bajusz nélkül, ősz hajjal látható rajta, és gyermeke is megnőtt kicsit, de ugyanúgy apja ölében ül, viszont már sheriffegyenruhát és -jelvényt visel.

Meg kell hagyni, nem kis munka lehetett a két méter magas Gould Jr.-nak behajtogatnia magát apja járőrautójába úgy, hogy még egy ülésben is elférjenek, de a fotó megérte a szenvedést.

A Facebook-poszt eddig több mint hétezer megosztásnál jár.

Gould Jr.-nak tehát végül sikerült valóra váltania gyerekkori álmát, követte apját a bűnüldözői úton, igaz, nem lettek egymás társai. A fiatalabb Gould jelenleg a megyei sheriff helyettese.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top