Család

Megölte 19 éves szerelmét a kimenőt kapott nagyecsedi rab

A mintarabként viselkedő Sándor azért kapott kimenőt, hogy meglátogassa haldokló édesapját. Kint léte során viszont megölte a 19 éves szerelmét.

Haldokló édesapja meglátogatása miatt kimenőt kapott az Állampusztai Büntetés-végrehajtási Intézetből Z. Sándor. A 29 éves férfi azonban a debreceni klinikáról nem a börtönbe, hanem lakhelyére, Nagyecsedre ment, ahol megölte szerelmét, Szandrát – írja a Blikk.

A 19 éves lánnyal négy éve voltak együtt. Szandra édesanyja azt mondta, a lány kezdetben nagyon szerette a férfit, aztán amikor csalás miatt két évre börtönbe került Sándor, egyre kevesebbet hallottak róla. Szandra jobb életre vágyott, kölcsönt szeretett volna felvenni, és felújítani a házukat.

A gyilkosság napján arról volt szó, hogy együtt meglátogatják a férfi anyját, mielőtt visszamegy a börtönbe. Ám Sándor egy bozótos területnél megállt az autóval, majd a cipőfűzőjével megfojtotta a lányt.

A lap úgy tudja, megbánta tettét, megpróbálta újraéleszteni a lányt. Végül elrejtette a holttestet, és felhívta a családját, hogy nagy bajt csinált. A lány rokonai indultak Szandra keresésére. A lánynak volt annyi lélekjelenléte, hogy fülbevalóját eldobta az út mellett, így találták meg.

Sándor elrejtőzött, a rendőrök vasárnap találták meg Fábiánházán. A börtönben mintarabként viselkedett, külső munkahelyen, egy lovardában is dolgozhatott, ezért kaphatott kimenőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top