Család

Megható fotó: így nyugtatja a tűzoltó a riadt kisbabát

Az anyukát kórházba kellett vinni.

A tennessee-i Chris Blazek tűzoltószázados éppen a zuhany alatt volt, egy kigyulladt ház eloltása után szerette volna lemosni magáról a hamut. Ahogy azonban elkezdett tisztálkodni, újabb riasztást kaptak.

Különösen szívszorító történet: egy autóbalesetről volt szó, melyben egy várandós nő és három gyermeke volt érintett. A tűzoltók azonnal a helyszínre siettek, és míg többen az anya állapotát ellenőrizték, addig Blazek a gyerekek után nézett. A két nagyobb lány el tudta mondani, hogy nincs semmi bajuk, de a négy hónapos pici folyamatosan sírdogált.

Fotó: Chattanooga Fire Department/Facebook.

„Engedélyt kértem az anyától, hogy kivehessem a babát a gyerekülésből, megvizsgáltam, és amikor láttam, hogy semmi baja, a karomba vettem” – meséli. A kislány szinte azonnal a tűzoltó vállára hajtotta a fejét, és álomba merült.

Mivel az anyukát kórházba kellett vinni, Blazek karjában az alvó csecsemővel és oldalán a másik két kislánnyal közel húsz percen keresztül várta a családtagokat, hogy megérkezzenek értük. Azt mondja, azért is érintette meg nagyon az eset, mert ő maga is négy gyönyörű nagylány édesapja.

(via CafeMom)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top