Család

Egész nap a gép előtt ült, majd mesés ajándékokat nyert a nő

A nőnek nem kellett mást tennie, mint órákon keresztül a Facebookját böngészni, hogy ne maradjon le a legjobb nyereményjátékokról.

Megérte a Facebook előtt töltött idő, mert a Leicesterben élő Amelia Avossa 40 000 (14,5 millió forint) font értékű termékeket nyert. A 28 éves, négygyerekes anya évekkel ezelőtt kezdett el szörfölni az interneten, majd játszani a különböző nyereményjátékokon. Kapott már játékkonzolt, nyaralást, pénzt, és még hírességekkel is találkozott. Ehhez „mindössze” annyit kellett tennie, hogy órákon keresztül belépve maradt a Facebookon és a Twitteren, hogy lássa, ha azok új lehetőségeket dobnak fel.

Forrás: Amelia Avossa/PA Real Life

Avossának egészségügyileg is jót tett ez az egész, mert szorongással és depresszióval küzdött, ami miatt nem nagyon ment ki a házból, a nyereményjátékok és a versenyzés viszont hatékonyan elterelte és lekötötte a figyelmét.

„Ha bármikor lehangoltnak érzem magam, megnézem a régi nyereményeimről készült összes fényképemet, hogy emlékeztessem magam, mennyi sikerem volt, és hogy a győzelem lehetséges.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top