nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Rossz gyereket vitt el az óvodából a nagypapa, és be is oltatta az orvosnál

Rossz gyereket vitt el az óvodából a nagypapa, és be is oltatta az orvosnál

Csak akkor derült ki a tévedés, amikor elvitte volna az anyja. A szülők és az óvónők kétségbeesetten kezdték keresni a gyereket.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy nagypapa rossz fiút hozott el az unokája óvodájából Kína délnyugati részén, Guiyang városában. Az elcserélt gyereket aztán még elvitte orvoshoz is, és beadatott neki egy oltást influenza ellen.

Amikor a hatéves gyereket az anyja szerette volna elhozni, de nem találták sehol, pánik tört ki az óvodában. A biztonsági kamera felvételeit ezért a szülők és az óvónők kétségbeesetten küldözgették egy csetalkalmazásban, hátha valaki tud valamit az eltűnt a fiúról. Négy óra elteltével egy szülő felismerte az apját a videón, és rájött, hogy a nagypapa rossz gyereket vitt el.

A nagyapa egyébként nem ismerte jól az unokáját, mert csak mostanában költözött be a városba az agglomerációból. Ráadásul nem is hall jól.

A keveredésben az is közrejátszott, hogy a két gyerek neve nagyon hasonlított egymásra – Hongyu és Hongrui –, és hasonlóak voltak az arcvonásaik is.

Az óvoda dolgozói azért nem fogtak gyanút, mert az elcserélt gyerek nagypapának hívta a férfit. Kínában viszont a tisztelet egyik formája, hogy az idősebb férfiakat nagypapának szólítják.

(SCMP)

Megosztás Facebookon