Család

DNS-vizsgálat vár a negyedikről kizuhant kislány szüleire

Még mindig nem zárta le a rendőrség a nyomozást a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány ügyében. Panni szüleitől most DNS-mintát vett a rendőrség.

Tovább folytatódik a nyomozás a negyedik emeleti ablakból kizuhant kistarcsai kislány, Panni ügyében. A Blikk úgy tudja, a rendőrség DNS-mintavétel végett kereste meg újra a szülőket, akik már különváltak a kislány halála után.

„A szülők természetesen a hatóság rendelkezésére álltak, mint eddig mindig, amikor beidézték őket. Én sem tudom pontosan, miért van szükség a DNS-mintájukra, csak következtetni tudok arra, hogy talán összevetik valami más olyan mintával a lakásból, amit korábban rögzítettek már” – mondta a Blikknek dr. Lichy József, a gyászoló szülők védőügyvédje.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a kislány szervezetében jelentős mennyiségű alkoholt találtak, ami nem származhat az újraélesztés alatt felhasznált gyógyszerekből, így csak a lakásban juthatott hozzá. A rendőrség arra keresi most a választ, hogyan juthatott Panni szervezetébe annyi alkohol.

Két verzió lehetséges: vagy valaki beletette a cumisüvegébe, ahol összekeveredett a teával, vagy otthon talált felbontott üveget, esetleg olyan poharat, amelyben alkohol volt, és abba beleivott.

„Valószínűnek tartom, hogy DNS-t rögzítettek az alkoholt tartalmazó poháron vagy üvegen, ezt vetik most össze a szülők mintájával. Erre az ügyre maximálisan igaz, hogy a rendőrség minden részletet aprólékosan megvizsgál” – véli dr. Lichy József.

Legutóbb felröppent az a hír is, hogy exhumálják a kislány földi maradványait a nyomozás érdekében, de ez még nem történt meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top