nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Fizetett szabadság jár az állatkölykök után egy norvég cégnél

Fizetett szabadság jár az állatkölykök után egy norvég cégnél

Kedves és hasznos gondolat.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A norvég Musti Group, a skandináv országok legnagyobb, kisállat-kiegészítőket forgalmazó áruházlánca kedves kezdeményezéssel rukkolt elő.

Több mint 1500 dolgozójuknak ugyanis fizetett anyasági vagy apasági szabadságot kínálnak, ha új kiscicát vagy kiskutyát vesznek magukhoz. Ilyen esetekben a cég új szabályzata szerint három fizetett szabadnap jár.

David Rönnberg, a vezérigazgató elmondta, hogy az álmatlan éjszakák vagy az intenzív együtt töltött idő egészen gyakoriak, ha új kedvenc érkezik a családba. Egy kicsi állatnak szerinte állandó figyelemre és feltétel nélküli szeretetre van szüksége, ezért abban szeretnének segíteni, hogy dolgozóik kis kedvencei ezt minden esetben megkapják.

(via UPI)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon