Család

Dupla csavarral végződött a kisbaba nemét leleplező buli – videó

Nem csak a kismama készült meglepetéssel a baba nemét leleplező bulira, a születendő gyerek apja is tartogatott valamit a tarsolyában. Volt is nagy csodálkozás.

Egyre nagyobb hagyománya van az Egyesült Államokban a nemleleplező buliknak, ahol a leendő édesanya elárulja születendő gyermeke nemét a mit sem sejtő apa és a barátok előtt. Egy ilyen bulin készült a lenti megható videó, ahol nemcsak a leendő apuka lepődik meg nagyon, hanem a kismama is.

„Remélem, fiú!” – mondja a leendő apuka, mielőtt belebikázna egy egészségeset a focilabdába, amiből kiderül majd, igaza van-e a fiatal férfinak. A barátok tíztől kezdenek visszaszámlálásba, majd elfogynak a számok, és rózsaszín por terjed szét a levegőben. „Kislány!” – hangzik hátulról.

A férfi kissé csalódottnak tűnik, de lehet, hogy ez a csel része, mert amikor barátnője elfordul, gyorsan féltérdre ereszkedik, és elővesz egy dobozkát a zsebéből.

A kismama nem is fogja fel elsőre, hogy mi történik, teljesen meglepettnek tűnik, majd el is sírja magát az eljegyzési gyűrű láttán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top