Család

Hős: életét kockáztatta a kisfiú, hogy megmentse apját a fegyveres támadásban

Túszul ejtették az apját, de a 6 éves kisfiú azonnal reagált, és megtámadta a fegyveres rablókat.

A drámai eset egy brazil boltban történt, ahol fegyveres rablók támadtak a bolt vezetőjére, majd túszul ejtették az éppen ott vásárló Francisco Carlos Alves Silvát. A férfi megpróbálta megnyugtatni a három fegyveres bűnözőt, miközben azok a pénzét követelték, maga mögé bújtatva fiát, hogy ne érje baj. A támadók végül elmenekültek anélkül, hogy bárkit megsebesítettek volna. 

A rendkívüli esemény kamerás felvétele megmutatta, hogy a 6 éves kisfiú a rablók felé tart, majd lefogja az egyik kezét és rugdosni kezd feléjük. Francisco utólag a helyi médiának a következőket mondta:

„A fiam reakciója az volt, hogy megpróbált megvédeni. Csak arra gondoltam, hogy megbizonyosodjam róla, hogy semmi sem történt vele. Otthon, amikor mindannyian megnyugodtunk egy kicsit, megköszöntem neki, hogy meg akart menteni. Büszke vagyok rá, nagyon bátor volt. De azt is megmondtam neki, hogy többé ne tegyen ilyet, mert nagyon veszélyes volt.”

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top