Család

Hihetetlen dolgot talált az anyuka a hatéves lánya online játékában

Még jó, hogy a kislány nem tudta, mit lát!

A cuki Roblox játékban egy online felületen, LEGO-szerű építőkockákból lehet bármit építeni. A videojáték rendkívül népszerű a gyerekek körében, már 64 millió felhasználója van. Egy kiakadt anyuka szerint azonban nem olyan ártatlan a dolog, mint amilyennek elsőre látszik.

A Peggy nevű, Sydneyben élő nő elhűlve látta meg, hogy a hatéves kislányát egy „barátja” (egy idegen, akit véletlenül felvett ismerősnek) meghívta egy privát szobába, ahol furcsa dolgok történtek. Szerencsére a nő a lánya mellett volt, és a szeme sarkából meglátta, hogy a karaktereknek mellük van, így közelebbről is szemügyre vette, amit a képernyőn látott.

Fotó: Roblox

Amint kiderült, a privát szobában a karakterek szexeltek! Szerencsére a kislánynak fogalma sem volt róla, hogy mit néz. Azt azért elmondták neki, hogy ezt nem hozzá hasonló gyerekek, hanem rosszalkodó felnőttek csinálják.

A játékot egyébként hatéves kortól ajánlják, mert ha van is benne erőszak, az is abból áll, hogy pálcikaemberek ütik egymást, és ha elfogy az életük, darabjaikra esnek. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a Roblox – a Minecrafthoz hasonlóan egy platform, egy lehetőséghalmaz, amelyből maguk a felhasználók építenek olyan világot, amilyet szeretnének.

A Roblox szóvivője elmondta, hogy az adott szobát építő fejlesztőt örökre kitiltották a játékból.

(via Mirror)

Kiemelt képünk: Roblox.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top