Család

Elrettentő büntetést kapott Tompa Eszter gyilkosa

A férfi még 2003-ban ölte meg a 22 éves lányt, és 13 évig nem akadtak a nyomára.

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte első fokon a Győri Törvényszék S. Attilát, aki 2003-ban megölte Tompa Esztert – írja a Blikk.

A tárgyaláson a férfi azt mondta:

A bűncselekményt, amit elkövettem, elismerem, és vállalom érte a felelősséget. Hoztam egy rossz döntést, amit nagyon sajnálok, és visszafordítani nem tudok. Vállalom érte a büntetést.

S. Attila a döntés ellen fellebbezett, így az ügy a Győri Ítélőtáblán folytatódik.

A 22 éves Tompa Esztert Győrben, a Mosoni-Duna-szakasz árterének töltésén találták meg 2003-ban. Testén rengeteg sérülés volt, halálát pedig az okozta, hogy egy zsineggel megfojtották.

A gyilkoshoz egy kutyalopási ügy vezetett el 13 évvel később. Miután elfogták a fajtiszta kutyákat ellopó 36 éves férfit, kiderült, hogy a DNS-mintája egyezik a brutális gyilkosság elkövetőjének mintájával.

A férfi beismerte a tettét, hogy az autójával elütötte a bicikliző lányt, akiről azt hitte, meghalt. Betette a csomagtartójába, hogy eltüntesse a testet. A fiatal lány azonban életben maradt, ám a férfi el akarta kerülni a baleset miatti felelősségre vonást, ezért egy bálazsineggel megfojtotta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top