nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Nem akarod tudni, mi mindent hagynak a totyogók a kocsi hátsó ülése alatt

Nem akarod tudni, mi mindent hagynak a totyogók a kocsi hátsó ülése alatt

De egy bátor apuka megnézte.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ha kisgyerekes szülő vagy, sok szerencsét a kocsid kitakarításához! A totyogók egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy meglepjék a szüleiket, például a kocsi hátsó ülése alá rejtett kincsekkel.

Kincsek alatt a legritkább esetben értünk valami cukiságot, inkább félig megrágott chipsről, elsunnyogott répa-, szőlő- vagy mazsoladarabokról lehet szó. Legalábbis ezekről számoltak be a szülők a Redditen, miután egy apuka megosztotta, hogy ő pontosan mit talált a kocsi hátsó ülésének huzata alá rejtve.

Többek között egy marék gabonapelyhet, nyálas kekszdarabokat – a többi bomlásnak indult terméket nem sikerült beazonosítani. Lehet, hogy ez lesz új netes kihívás!

mirror

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon