Család

15 percig voltak házasok, majd elváltak

Negyedóráig bírta férjként, majd elvált újdonsült feleségétől a férfi.

Talán a dubaji páré volt a világ legrövidebb házassága. Nem érteni pontosan, mi történhet tizenöt perc alatt, ami arra késztet valakit, hogy elváljon a másiktól, miközben negyedórája vette el. Nos, ebben az esetben a pénz a válasz, vagyis a hozomány. A vőlegény ugyanis előzőleg abban állapodott meg leendő apósával, hogy 100 000 dirhamot (7,5 millió forint) fizet neki két részletben, az elsőt a házasságkötéskor, a másodikat pedig később.

A vőlegény beszámolt arról, hogy az első részlet kifizetése a megállapodás szerint történt, de amint ő és a menyasszony elhagyta a bíróság épületét, az apósa azonnal elkérte az összeg másik felét. A férfi megkérte őt, hogy csak öt percet várjon, mert a pénz az autóban van, így nincs min aggódnia. Az após azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a vőlegény küldje el az egyik barátját vagy rokonát az autóhoz, hogy azonnal megkapja a pénzt. Ez a vita állítólag a család és a barátok előtt zajlott, ami a vőlegényt „sértette és megalázta”, de annyira, hogy visszament a bíróságra, és elvált a feleségétől kevesebb mint 15 perccel azután, hogy feleségül vette. 

Odditycentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top