Család

Ennél a lánykérős videónál nem lesz már cukibb

Jessa Gillaspie és Becky McCabe videóján képtelenség nem mosolyogni, ahogy kiderül, hogy mindketten ugyanarra készültek aznap: meg akarták kérni egymás kezét.

A videón Jessa és Becky egy állatkertben vannak éppen, pózolnak egy fotóhoz, ám a telefon mögötti beépített ember videózza őket, mert ő már tudja, hogy nemsokára Becky féltérdre fog ereszkedni, hogy megkérje szerelme kezét. Jessa ugrál egy sort örömében, majd benyúl a táskájába, és előhúzza a gyűrűs dobozt, amivel ő is készült aznap, hogy a benne lévő gyűrűvel jegyezze el Beckyt.

Jessa elmondása szerint azért választották mindketten ezt a helyszínt, mert itt volt az első randijuk, úgyhogy tökéletesnek tűnt az eljegyzéshez. Mint kiderült, hetek óta tervezgették a lánykérést, a furfangos videózást pedig Jessa szervezte meg egy közös barátnőjükkel.

A jegyespár meglepődött, hogy az eljegyzésről készült videó ilyen nagy sikert aratott a neten, és nagyon meghatódtak, hogy milyen sokan támogatják őket szerelmükben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top