Család

Indiából Svédországba biciklizett élete szerelméért

40 éve együtt a sors által összekötött szerelmesek.

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy szegény, sanyarú sorsú fiúcska Indiában – kezdhetnénk a mesét. Csakhogy ez egy igaz történet. A nehéz sorsú fiút Pradyumna Kumar Mahanandiának hívják, és a páriák legalsó, érinthetetlen kasztjába tartozott. Születésekor azonban egy asztrológus különös jóslattal ajándékozta meg: azt mondta neki, hogy egy zenészt fog feleségül venni egy távoli országból, aki a Bika jegyében született, és akinek van egy erdője.

Aztán 1975. december 17-én a jóslat beigazolódott. Kumar utcai rajzolóként kereste a kenyerét, és egyszer csak megjelent előtte egy csodaszép, szőke, kék szemű nő, az akkor 19 éves Charlotte Von Schedvin, és azt kérte, rajzolja le őt. A fiatal férfi annyira zavarban volt, hogy nem tudta lerajzolni a lányt, ezért kérte, hogy térjen vissza másnap. Végül Charlotte háromszor tért vissza, és Kumar három portrét készített. Kiderült, hogy a lány Bika, fuvolázik, és tényleg van egy erdője, épp ahogy a prófécia mondta.

Fotó: Dr P.K Mahanandia/Facebook

„Te leszel a feleségem, az volt a sorsunk, hogy találkozzunk” – mondta a fiú. A lány nem ijedt meg a váratlan vallomástól, hanem adott egy esélyt a pária fiúnak. Csodálatos heteket töltöttek együtt, Charlotte-nak azonban hamarosan vissza kellett térnie Svédországba. A történetnek akár itt vége is szakadhatott volna, de másfél év múlva Kumar rászánta magát, hogy minden ingóságát eladja, és vett helyettük egy biciklit.

Fotó: Dr P.K Mahanandia/Facebook

Nagyjából ennyivel indult útnak, és tette meg azt a közel tízezer kilométert, ami a szerelmétől választotta el. A két szerelmes összeházasodott, és az elmúlt negyven évet békességben, szerelemben, két gyermeküket nevelve töltötték. Itt jön az a rész, hogy tán még most is boldogan élnek, ha meg nem haltak.

Fotó: Dr P.K Mahanandia/Facebook

(via Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top