Család

Kirúgták a fodrászt, aki megengedte egy anyukának, hogy a szalonban szoptassa meg kisbabáját

Igazságtalanság és kismamagyalázás a köbön.

A friss anyukák tudják, hogy ha akad egy nap, amit a fodrásznak szentelhetnek, az kész csoda. Audrey Castro is egy ilyen napra vágyott, ám a relaxációból végül rémálom lett.

A fiatal anyuka 8 hónapos kisfiát is magával vitte abba a miami fodrászszalonba, ahol olyan sztárok csináltatják a frizurájukat, mint Shakira. A kisfiú nem zavart sok vizet, csak akkor kezdett sírni, mikor megéhezett. Az anyuka ekkor gyorsan és diszkréten megszoptatta, a történet azonban itt nem ért véget.

A szalon tulajdonosa felháborodva félrehívta a Janessa nevű fodrászlányt, aki az anyuka hajával foglalkozott, és helyben kirúgta. Az ok: nem lett volna szabad megengednie, hogy az anyuka a szalonban szoptassa meg a gyermekét, és különben is, a gyereksírás zavarja a többi vendéget.

Audrey a Facebookon osztotta meg az esetet, ami hatalmas visszhangot váltott ki, és az internet egy emberként ítélte el a tulaj reakcióját. A vicc az egészben, hogy az üzlet sztárvendége, Shakira épp a nyilvános szoptatás élharcosa. 

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top