Család

Új esélyt kapott az élettől a betegségtől megcsúfult kiskutya

Amikor Dexet beszállították az austini állatmenhelyre, úgy tűnt, hogy már nem lehet megmenteni, annyira borzasztó állapotban volt.

Az alig egy éves mopszra Austin utcáin találtak rá az állatfelügyelet munkatársai. Dex szörnyű állapotban volt, egy betegség miatt kihullott az összes szőre, szeme pedig egy csúnya fertőzéstől volt kidülledve és állandóan viszketett az irritációtól. 

Az ideiglenes állatfelügyeleti elhelyezésből egy menhelyre került a kiskutya, ahol megkezdődött a kezelése. Ahogy a gyógyszerek hatni kezdtek, a kiskutya is egyre jobban kinyílt és végre megmutatkozott a sok szenvedéstől addig elfedett barátságos természete.

Közben egy rajongói Facebook-oldalt is indítottak neki a menhely munkatársai, ahol potenciális befogadói nyomon követhették gyógyulását.

Hamarosan jelentkezett is érte egy család, így most már öt másik menhelyről befogadott kutyus társaságában végre Dex is szerető közegben élhet. 

(Forrás: Thedodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top