Család

Sólyi gyerekgyilkosság: élt még a kislány, amikor gyilkosa a vízbe dobta

Életben volt még Adrienn, amikor a gyilkosa a vízbe dobta. Lehet, hogy mégis szexuális indíttatás áll a gyilkosság mögött.

Ahogy telnek a napok a sólyi kislány, Adrienn meggyilkolása óta, úgy derülnek ki dolgok a bestiális bűncselekményről. A Bors arról értesült, hogy a kislány még életben volt, amikor gyilkosa bezúzta a koponyáját, majd nem sokkal később bedobta a vízbe.

A lap biztos forrásra hivatkozva azt is állítja, hogy mégis szexuális indíttatása lehetett a gyilkosságnak, ugyanis a 16 éves F. Ferenc állítólag vonzódott a 8 éves Adriennhez, akinek viszont egy másik fiú tetszett. Ezt nem tudta feldolgozni későbbi gyilkosa.

F. Ferenc a gyilkosság helyszínén – fotó: police.hu

A Bors szerint miután a 16 éves fiú a Séd patakhoz csalta Adriennt, szexuálisan közeledett hozzá. Hogy ne ellenkezzen, fejbe vágta egy kővel, deréktól lefelé lemeztelenítette, ám ekkor elállt szándékától, végül nem erőszakolta meg, inkább a vízbe dobta a kislányt.

„Nem ritka, hogy a támadó célja a nemi erőszak, de amikor meglátja a lemeztelenített, sérült testet, megijed vagy megundorodik. Úgy is mondhatnánk, hogy elmegy a kedve” – magyarázta a Borsnak Bezsenyi Tamás kriminológus.

A kislány édesapja korábban azt nyilatkozta: „Amikor a nemi erőszakról kérdeztük a rendőröket, azt mondták, jobb, ha nem tudjuk, hogy pontosan mi történt.”  A Bors úgy véli, ez alátámasztja az ő feltételezésüket, mint ahogy a rendőrségi sajtótájékoztatón elhangzottak is, ahol „hirtelen érzelmi döntéssel” magyarázták a fiú tettét.

A szülők tegnap kapták meg a temetési engedélyt és a részletes boncolási jegyzőkönyvet. „Brutálisan betörte a koponyáját, majd a vízbe dobta. Még ekkor is élt szegénykém, a halálát fulladás okozta. Nem maradtak szavak” – mondta a Borsnak Horváth Győző, Adrienn édesapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top