Család

Ez a csivava bácsi életében először kapott saját ágyat

Videóval!

Az elmúlt kilenc évben Freddie-t, a csivavát egy szűk kis ketrecben tartották – egyetlen célja az volt, hogy új csivava nemzedékek tucatjait nemzze: az évek során több száz kiskutya apja lett, akikkel azonban soha nem találkozhatott. Mostanra túl öreg lett ahhoz, hogy újabb utódoknak örökítse tovább a genetikai állományát, és tulajdonosai úgy döntöttek, megszabadulnak tőle.

Ekkor lépett közbe a National Mill Dog Rescue nevű állatmentő szervezet, akik magukhoz vették az idős kutyát. Freddie eleinte félénk volt, de aztán a sok szeretet hatására gyorsan feloldódott.

Fotó: National Dog Mill Rescue/Facebook

Jó kedélyű, kedves kutyusnak bizonyult, ezt mutatja az alábbi videó is, melyen Theresa Strader, a szervezet alapítója átadja Freddie-nek élete első kutyaágyát. Az állatka elsőre láthatóan nem is tudja, hogy mihez kezdjen az új objektummal, amikor azonban Strader beleteszi az ágyba, öröme határtalan.

Freddie jelenleg örökbefogadóra vár – de az ágyas videó megosztása után annyian jelentkeztek érte, hogy valószínűleg már nem sokáig kell gazdi nélkül lennie.

(via The Dodo)

Kiemelt képünk: National Mill Dog Rescue/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top