Család

Magánzárkában a sólyi gyerekgyilkos, minden mozdulatát kamerák figyelik

A magánzárkában eltöltött minden pillanatát kamerákkal figyeli a rendőrség a sólyi gyermekgyilkossággal gyanúsított 16 éves fiúnak, hogy ne tehessen kárt magában.

Éjjel-nappal kamerák figyelik a cellájában a sólyi gyerekgyilkossággal gyanúsított F. Ferencet – kezdi cikkét a Blikk, majd gyorsan hozzá is teszik, hogy abban az esetben van ez így, hogyha ugyanolyan eljárásban részesül a fiú, mint a hasonlóan súlyos bűncselekményt elkövetők, például Szita Bence gyilkosa.

Ha a feltételezés megállja a helyét, akkor F. Ferenc minden mozdulatát figyelik amit egyszemélyes zárkájában tölt, nehogy kárt tehessen magában. Az újság szerint a fiúval börtönpszichológus is foglalkozhat.

Mint ahogy korábban beszámoltunk, a 17 éves F. Ferencet azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy megölt egy 8 éves kislány Sólyon, a bűncselekményt a fiú beismerte.

Adrienn, a 8 éves sólyi kislány eltűnését édesapja péntek este jelentette a rendőrségen, a gyermek lemeztelenített holttestét szombat hajnalban találták meg a szomszédos Királyszentistván közelében. A rendőrség már szombaton őrizetbe vette a gyilkossággal gyanúsított 17 éves fiút. Tegnap az is kiderült, hogy nem volt szexuális indíttatása a gyilkosságnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top