Család

Eltűnt egy 60 éves nő az egyik HÉV-megállóból – fotó

Solti Mártonnét utoljára a Soroksár-felső HÉV-megállóban látták, amikor felszállt a vonatra. Azóta nem tudni róla semmit, már a rendőrség is keresi.

Nyoma veszett Budapest egyik HÉV-megállójából egy 60 éves asszonynak. A rendőrség körözést adott ki Solti Mártonné eltűnése miatt, akit utoljára a XXIII. kerületi Soroksár-felső HÉV-megállóban láttak 2018. május 23-án.

A rendőrség tájékoztatása szerint Solti Mártonné körülbelül 160 centiméter magas, ősz hajú nő. Eltűnésekor kék pólót, egy piros táskát, farmernadrágot és tornacipőt viselt.

Solti Mártonné – forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Solti Mártonnét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top