Család

Beperelték a fiukat, mert nem hajlandó elköltözni a mamahotelből

A kétségbeesett szülők a bíróságtól kértek segítséget, hogy ki tudják végre tenni otthonról rajtuk élősködő, 30 éves fiukat.

Egy amerikai házaspár, Christina és Mark Rotondo beperelte saját fiát, Michaelt, mivel a 30 éves férfi nem hajlandó elköltözni a családi otthonból, ahol nem járul hozzá a költségekhez, de még a házimunkában sem segít.

A szülők hónapok óta sikertelenül próbálják rávenni a fiukat arra, hogy költözzön el, pedig ehhez még anyagi támogatást is ajánlottak neki. 

A Rotondo család otthona (Fotó: Google Maps)

Rotondóék az ügyvédjük bevonásával, február eleje óta eddig öt hivatalos kilakoltatási levelet is írtak a fiuknak, ám Michael ezeket figyelmen kívül hagyta, és továbbra is a syracuse-i mamahotelben él.

A szülők áprilisban a városi bírósághoz fordultak, hogy segítsenek kitenni otthonukból a fiukat, ám kiderült, hogy ehhez a Legfelsőbb Bíróság végzésére van szükség. 

Christina és Mark úgy döntöttek, hogy ha Michael továbbra sem hajlandó elköltözni, akkor a hónap végén, egy héttel a fiú 31. születésnapja előtt a Legfelsőbb Bírósághoz fordulnak.

BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top