Család

Két helyen temetik el a Kaliforniában felrobbantott magyar kozmetikust

Pénteken helyezik örök nyugalomra Ildikó földi maradványainak egy részét Kaliforniában. A hamvak egy részét azonban Magyarországra hozzák.

Kedden elindul az Egyesült Államokba a kaliforniai kisvárosban felrobbantott Ildikó testvére, László. Szomorú feladat vár rá, igazolnia kell a hatóságok előtt, hogy valóban testvére volt a robbantás áldozata – írja a Bors.

Lászlóval tart Ildikó fia is, az asszony földi maradványainak egy részét ugyanis pénteken helyezik örök nyugalomra a nő szeretett városában, Aliso Viejóban.

A hamvak egy részét azonban Magyarországon szeretné tudni a család, így azokat június környékén hazahozzák. Az asszony egyik ismerőse a lapnak azt mondta, Ildikót sokan szerették és tisztelték, így biztosan sokan lesznek majd a temetésen.

Mint arról beszámoltunk, a 48 éves magyar nő egy rejtélyes csomagot kapott a szépségszalonjába. A doboz felrobbant, amikor kinyitotta. A robbanásban K. Ildikó meghalt, ketten pedig megsérültek.

Nagyon úgy tűnik, hogy magánéleti dráma húzódhat a kaliforniai robbantás mögött. Az FBI letartóztatta a nő egyik ismerősét, Stephen Bealt, akinek a feltételezések szerint viszonya volt a magyar nővel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top