Család

Ha ezt az 5 jelet észreveszed, jobb, ha szakítasz

Lehet, hogy jól indult a kapcsolat, de nem biztos, hogy a megfelelő irányba is tart. Érdemes figyelni az intő jelekre.

Egy rossz párkapcsolatnál még az is jobb, ha egyedül vagy, ne hagyd, hogy megkeserítse az életedet az, hogy félsz a szingliségtől. Ha a következő öt jelet észreveszed, akkor nem a neked megfelelő kapcsolatban élsz.

1. Nem érzed magad elég jónak mellette

Amikor párkapcsolatban vagy, annak olyannak kellene lennie, amiben jól és önbizalommal telinek érzed magad. A párodnak azt kellene erősítenie benned, hogy milyen szép és csodálatos ember vagy. Ha épp az ellenkezőjét érzed mellette, akkor nem a megfelelő emberrel vagy párkapcsolatban.

2. Nem mozdítja a kisujját sem érted

Régebben állandóan hívogatott, és tervezgette a randikat, a tenyerén hordozott és imádott. Ma már csak próbálod felidézni magadban, hogy milyen is volt ez az időszak, és keresed ezt a rajongó embert a párodban, de nem találod. Úgy érzed, már nem tesz semmit érted, nem erőlteti meg magát, és levegőnek néz. Ez valószínűleg nem nagyon fog változni már, akármennyire is próbálod felhívni magadra a figyelmét.

3. Folyton haragszol rá

Lehet, hogy azért, mert folyton megjegyzéseket tesz rád, vagy mert elfelejtette a tegnapi randitokat. Mindig csinál valamit, ami miatt csalódott vagy, és mellőzve érzed magad. Próbálod meggyőzni magad, hogy majd máshogy lesz, de ha sok apróság összeadódik, akkor nem sok esély van rá, hogy megjavuljon, mert valószínűleg ilyen a párod személyisége.

párkapcsolat jelek szakítás

Képünk illusztráció – Forrás: Unsplash

4. Megcsal

Egy férfitől, aki elkötelezi magát melletted, nyugodtan elvárhatod, hogy ne fusson más nők után, és ne csaljon meg sem érzelmileg, sem pedig fizikailag. A tapasztalat azt mutatja, hogy ha valaki egyszer hűtlen lett, az többször is hűtlen lesz, úgyhogy nem nagyon éri meg újra meg újra esélyt adni neki a megcsalásra.

5. Negatív hatással van az életed más területeire

Nem tudsz odafigyelni a munkádra, vagy nem jutsz el edzésre, ami pedig fontos része volt addig az életednek. Esetleg a barátaid vagy a családod nem szeretik a párodat, ezért sokkal kevésbé tartod velük a kapcsolatot. Ha az életed bármelyik részére negatív hatással van a párkapcsolatod, akkor nem vagy jó helyen.

Ne felejtsd el, hogy életed legfontosabb embere nem a párod, hanem te magad vagy, akiről elsősorban gondoskodnod kell. Lehet, hogy nagyon ígéretesen indult a kapcsolat, de ha már rosszat tesz neked, akkor itt az ideje, hogy magadra gondolj, és inkább ne pazarold az idődet olyanra, aki nem érdemli meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top