Család

Csak hónapokat adtak az ötgyermekes anyának, aki végül meggyógyult

Az ötgyermekes anyukával közölték a szakemberek, hogy már csak hónapjai vannak hátra, ám mára eltűnt a szervezetéből a gyilkos kór – írja a Bors.

Az angliai Retfordban élő ötgyermekes anyuka, Karen Land szervezete felett átvette az uralmat a rák, olyannyira, hogy szinte minden egyes mozdulatért meg kellett küzdenie. „Nem tudtam lélegezni, beszélni, pár lépcsőfok megmászása is komoly feladatot jelentett” – emlékezett vissza a 39 éves asszony, akinek az orvosok csak pár hónapot jósoltak. Az immunterápia és Karen harcos természete végül megtette a hatását: májusra – mindenki megdöbbenésére – eltűnt a szervezetéből a daganat.  A gyógyulásig természetesen még hosszú út áll az anya előtt: sugárkezelések, ellenőrzés háromhavonta – írja a Bors.

karen

Fotó: Borsonline.hu

„Két lábon járó csodának érzem magam, tekintve, hogy már halott kellene hogy legyek. Az orvosom szerint egyike vagyok azon keveseknek, akik ennyire jól reagálnak a terápiára. Amikor decemberben közölték velem, hogy pár hónapom van hátra, az volt életem legtraumatikusabb élménye. De még úgy sem adtam fel, hogy ennyire közel kerültem a halálhoz. Kész voltam harcolni a végsőkig és megtenni minden tőlem telhetőt” – mesélte az anyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top