Család

Tüntetésen követelik vissza a Pest megyei iskola régi igazgatóját a szülők

Tüntetést szerveznek volt a volt iskolaigazgatóért egy Pest megyei iskolánál a szülők.

Kirúgtak az egyik Pest megyei iskola igazgatóját és helyettesét, mert kiálltak a pedofíliával alaptalanul meggyanúsított pedagógus mellett. Most a szülők tüntetést szerveznek a volt iskolavezetőkért, és követelik az eset kivizsgálását.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, kirúgták az egyik Pest megyei iskola igazgatóját és helyettesét, miután néhány diák hamis pedofilváddal illette az egyik tanárt. A zavaros ügyben az is felmerült, hogy a pedofilvád csak ürügy volt, valójában személyes konfliktus miatt bocsátották el az igazgatónőt. 

A szülők korábban rendkívüli értekezletek követelték, hogy vegyék vissza állásába az igazgatónőt és helyettesét, petíciót írtak a tankerület vezetőjének, eredménytelenül.

Most szimpátiatüntetés szerveznek a két iskolavezetőért az iskola elé. A Blikk úgy tudja, a kirúgott igazgatónőt megviselték a történtek, de meghatódott a tüntetés hírétől, nem gondolta volna, hogy ennyire kedvelik őt a szülők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top