Család

Gyűjtést szerveznek barátai Kulka János megsegítésére

Remélik, hogy a kezeléseknek köszönhetően egyszer vissza tud majd térni a két éve stroke-ot kapott színész.

Kulka János két évvel ezelőtt kapott stroke-ot, és azóta sem épült fel teljesen. Színpadi szerepet egyáltalán nem vállalt, egyetlen mozifilmben tűnt fel csupán. Egy ismerőse néhány héttel ezelőtt azt nyilatkozta: nagyon valószínű, hogy színházi színészként nem tér már vissza többé a Kossuth-díjas művész, mivel visszamaradt beszédhibával küszködik. A Katona József Színház rövidesen megerősítette, hogy Kulka tényleg nem folytatja náluk.

Ekkor döntöttek úgy kollégái és barátai, hogy gyűjtést szerveznek a számára, mivel nagyon sokba kerültek a kezelései. Egy névtelenül nyilatkozó színész a Ripostnak azt mondta, egyelőre nem tudják, Kulka mit szól majd az akciójukhoz.

Reméljük, hogy nem fog megsértődni azon, hogy gyűjtést szervezünk. Mindig is erős volt, aki, ha gondja van, megoldja egyedül. Tehát nem megbántani akarjuk ezzel, hanem segíteni, hogy ha van rá lehetőség, a kezelések segítségével vissza tudjon térni, mert nagy veszteség a színházat kedvelőknek, hogy nem láthatják őt fellépni

– mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top