Család

Wowster: egy mozijegy áráért nézhetsz filmeket és sorozatokat a neten

A hónap végén elindul Magyarországon az első, csak magyar filmeket és sorozatokat kínáló online streaming csatorna, a Wowster.

Hamarosan elindul az ország első, csak magyar filmeket kínáló online streaming csatornája. A Wowster havi előfizetési díja nagyjából egy mozijegy ára lesz, cserébe magyar sikerfilmek és hazai sorozatok között válogathatnak az előfizetők.

Természetesen a nagyobb szolgáltatók – mint a Telekom, UPC, vagy épp a HBO GO – online kínálatában már évek óta elérhetők magyar filmek és sorozatok is, viszont a Wowster a régi és új magyar filmek és teleregények mellett eddig sehol nem látott, exkluzív fotóanyagokhoz, werkfilmekhez és archív felvételekhez biztosít hozzáférést nemcsak a hazai közönségnek, hanem a határon túl élők számára is.

A május 25-én induló online videotéka elsősorban azoknak jelenthet alternatívát, akik nyelvtudás híján nem tudják használni a külföldi, itthon is elérhető online csatornák – pl.: Netflix, Hulu, Amazon Prime – jellemzően eredeti nyelven közzétett tartalmait, illetve akik szeretik a magyar filmeket.

A Wowster induló kínálatában az elmúlt évtizedek magyar közönségsikereivel találkozhatunk (Indul a bakterház; Zimmer Feri; Csak szex és más semmi), de a hamarosan bővülő műsortárban olyan újdonságok is elérhetők lesznek, mint az Egynyári kaland harmadik évada. A folyamatosan frissülő film- és sorozatkínálat mellett dokumentumfilmek is lesznek a csatornán – írja a film.hu.

Címlapkép: ThinkstockPhotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top