nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Wowster: egy mozijegy áráért nézhetsz filmeket és sorozatokat a neten

Wowster: egy mozijegy áráért nézhetsz filmeket és sorozatokat a neten

A hónap végén elindul Magyarországon az első, csak magyar filmeket és sorozatokat kínáló online streaming csatorna, a Wowster.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hamarosan elindul az ország első, csak magyar filmeket kínáló online streaming csatornája. A Wowster havi előfizetési díja nagyjából egy mozijegy ára lesz, cserébe magyar sikerfilmek és hazai sorozatok között válogathatnak az előfizetők.

Természetesen a nagyobb szolgáltatók – mint a Telekom, UPC, vagy épp a HBO GO – online kínálatában már évek óta elérhetők magyar filmek és sorozatok is, viszont a Wowster a régi és új magyar filmek és teleregények mellett eddig sehol nem látott, exkluzív fotóanyagokhoz, werkfilmekhez és archív felvételekhez biztosít hozzáférést nemcsak a hazai közönségnek, hanem a határon túl élők számára is.

A május 25-én induló online videotéka elsősorban azoknak jelenthet alternatívát, akik nyelvtudás híján nem tudják használni a külföldi, itthon is elérhető online csatornák – pl.: Netflix, Hulu, Amazon Prime – jellemzően eredeti nyelven közzétett tartalmait, illetve akik szeretik a magyar filmeket.

A Wowster induló kínálatában az elmúlt évtizedek magyar közönségsikereivel találkozhatunk (Indul a bakterház; Zimmer Feri; Csak szex és más semmi), de a hamarosan bővülő műsortárban olyan újdonságok is elérhetők lesznek, mint az Egynyári kaland harmadik évada. A folyamatosan frissülő film- és sorozatkínálat mellett dokumentumfilmek is lesznek a csatornán – írja a film.hu.

Címlapkép: ThinkstockPhotos

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon