nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Változik az üzletek nyitvatartása a pünkösdi hosszú hétvégén

Változik az üzletek nyitvatartása a pünkösdi hosszú hétvégén

Érdemes átgondolni, mivel is szeretnénk tölteni a pünkösdi hosszú hétvégét, hiszen az üzletek ünnepi nyitvatartás szerint ZÁRVA lesznek vasárnap és hétfőn.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Pünkösdi nyitvatartás

Május 20–21-én, azaz pünkösdvasárnap és -hétfőn az üzletek, bevásárlóközpontok, plázák, hiper- és szupermarketek, boltláncok a pünkösdi ünnepi nyitvatartásnak megfelelően zárva lesznek.

A pünkösdi ünnepet megelőző szombaton, tehát május 19-én még a megszokott időben lesznek nyitva az üzletek, így még ezen a napon lesz időnk bevásárolni a hozzávalókat a pünkösdi menü elkészítéséhez.


Ami pünkösdkor is biztosan nyitva lesz

Természetesen a benzinkutak, illetve az ezekben található élelmiszerüzletek, a szórakozóhelyek, az éttermek, mozik, játszóházak és a kisebb családi boltok pünkösdkor is nyitva lehetnek.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon