nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Taxiban folyt el a kismama magzatvize, durván megalázta a sofőr

Taxiban folyt el a kismama magzatvize, durván megalázta a sofőr

Durván megalázta a taxis azt a brit kismamát, akinek a kocsiban indult meg a szülése, és elfolyt a magzatvize.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Cherise Gwilt épp bevásárlásból tartott haza két gyermekével egy taxival, amikor megindult nála a szülés. Az asszony arra kérte a sofőrt, hogy vigye őt a kórházba, ám közben a 43 éves asszonynak elfolyt a magzatvize. A taxis miután a kórházhoz értek, saját gyermekei előtt kezdte szidalmazni a nőt, akit azzal gyanúsított, hogy belepisilt az ülésbe.

A taxis azt követelte a nőtől, aki bármelyik pillanatban megszülhette volna gyermekét, hogy fizesse ki a negyvenfontos kárt.

Három órával később Cherise világra hozta negyedik gyermekét, de a Mirrornak elárulta, nem tudja magát túltenni a megaláztatáson.

„Amikor kiszálltam a kocsiból, elfolyt a magzatvizem. Ez minden kismama rémálma, hogy vajon mit gondolnak róla ilyenkor mások. A taxis elkezdett velem üvöltözni, és követelte a pénzt. Elküldtem a 12 éves fiamat, hogy vegyen fel a kártyámról, miközben egyre erősebb fájásaim voltak. Borzasztó volt az egész. Amikor babát vársz, mindig azon izgulsz, hogy vajon milyen csodálatos élmény lesz megszülni a gyerekedet, de ez az egész teljesen tönkretette az kislányom születésének emlékét” – mesélte a lapnak a négygyermekes édesanya.

A taxitársaság szerint csak kommunikációs félreértés lehet az ügy mögött, és ígéretet tettek arra, hogy visszatérítik a jogtalanul kiszabott 15 ezer forint körüli büntetést.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon