Család

Gyűlölte az anyát, ezért megölte a rábízott gyerekeket a bébiszitter

Tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt az egykori bébiszittert, aki halálra késelte a rábízott (2 és 6 éves) gyerekeket. Azt mondta, a sátán parancsára cselekedett.

A napokban tartották Yoselyn Ortega tárgyalását, aki bébiszitterként dolgozott az Egyesült Államokban, amikor 2012-ben meggyilkolta a felügyeletére bízott gyerekeket. Lucia „Lulu” Krim csak hatéves, öccse, Leo pedig csupán kétéves volt, amikor Ortega egy nagy konyhakéssel halálra szurkálta őket, holttestüket pedig a fürdőkádba tette.

Az 55 éves nő a bírósági tárgyalásán azt vallotta, az ördög parancsára cselekedett. Az ügyészség szerint pedig inkább féltékeny volt a gyerekek anyjára, akit mérhetetlenül gyűlölt, amiért sikeres, neki pedig ott kellett hagynia 4 éves gyermekét Dominikán, amikor az Egyesült Államokba jött dolgozni.

Ortega az utolsó szó jogán azt mondta, nagyon sajnálja a történteket, és bízik abban, hogy egyszer majd meg tudnak neki bocsátani. A Daily News megjegyzi, hogy a gyermekgyilkos arcán egyáltalán nem látszott a megbánás, csak akkor tört meg, amikor felfogta, hogy élete végéig börtönbe kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top