Család

Videón a szolnoki szatír, felismered?

A lakosság segítségét kéri a rendőrség a szolnoki szatír azonosításához.

Két alkalommal is molesztált nőket a szolnoki szatír, akinek a beazonosításában a lakosság segítségére számít a Szolnoki Rendőrkapitányság. A szeméremsértéssel gyanúsított férfi először 17. szeptember 23-án 18 óra körül Szolnokon, a Tisza-parti sétányon molesztált egy nőt, majd pár hónappal később, 2018. február 17-én 18 óra 15 perc körül szintén Szolnokon, a József Attila út 63. szám előtti buszmegállóban követett el szeméremsértést.

A második esetnél telefonnal rögzítették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki körülbelül 170-175 centiméter magas, 30-40 év körüli, rövid, barna hajú. Az elkövetésekor sötétkék színű pufikabátot, fekete színű nadrágot és sötét színű cipőt viselt.

Így néz ki a szolnoki szatír – forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-56/501-600 telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top