Család

Két hete nem tudja eltemetni a családja Jánost

A család napokig azt sem tudta, hová tűnt a kórházból az elhunyt férfi holtteste.

Bizarr esetről számolt be kedden a Blikk: a cikk szerint egy 54 éves férfi temetését többször is kénytelen volt már elhalasztani a családja, mert az illetékesek nem tudták megmondani, hol van az elhunyt holtteste.

Lánya elmondása szerint János április 13-án esett el motorral, és került kórházba, ahol az orvosok azt állapították meg, hogy a férfi agyvérzést kapott a nyeregben. Egy héttel később aztán azt mondták, hamarosan ki fog kerülni az intenzívről, egy óra múltán viszont János lányát azzal hívták, hogy édesapja újabb agyvérzést kapott, és meghalt. Mivel közúti balesetnek minősítették az ügyet, hatósági boncolást rendeltek el, s azt mondták, Budapestre kell küldeni a holttestet, ott boncolják majd.

Ezután azonban a család hiába érdeklődött, napokig nem tudták megmondani nekik, hol van szerettük teste. Lánya az illetékes budapesti rendőrkapitánysághoz fordult, ahol közölték: a kórház még nem is jelentette a halálát. Végül kiderült, a holttest végig abban a kórházban volt, ahova a baleset után vitték.

A lap kereste az érintett kórházat, azonban kegyeleti jogokra hivatkozva nem válaszoltak a kérdéseikre. A rendőrség viszont közölte: büntetőeljárás folyik az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top