Család

Megsimogatta anyukája arcát az újszülött – szívmelengető fotók

Csodálatos látni, hogy vágyott az újszülött anyukája bőrének érintésére.

Mikor egy kisbaba a világra jön, még fogalma sincs róla, mi történik vele, mi veszi körül – különösen akkor, ha császármetszéssel született.  Eddig Selena Rollason, egy szülésekre specializálódott fotós is így gondolta, ám legutóbbi tapasztalata mindent megváltoztatott. 

Selena Stephanie Angelico szülését fotózta, aki Olivia nevű kislányának adott életet császármetszéssel. A kisbabákat ilyenkor nehéz takaróba csomagolják, és általában még a kezük vagy a lábuk mozgatására is képtelenek. Épp ezért olyan megdöbbentő, ami Oliviával történt: a kisbabát anyukája mellkasára helyezték, és ő azonnal édesanyja arca után nyúlt, hogy először megtapinthassa.

„20 császármetszéses és 100 sima szülés fotóztam, de ilyet, hogy egy baba több pillanaton át simogassa az anyukáját, még nem láttam” – meséli a fotós. Természetesen az újdonsült édesanya volt a a legjobban meghatódva. „Ez a kisbaba, aki 9 hónapon át cseperedett bennem, mintha azonnal tudta volna, ki vagyok én, és hogy ez az a hely, ahol lennie kell.”

A cikkhez tartozó kiemelt kép forrása: Metro / Caters News / Selena Rollason

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top