Család

Lélegzetelállító táncos videó készült az Antarktiszon

Egy új-zélandi koreográfus és egy ausztrál balerina csodálatos koreográfiát alkottak az Antarktiszra.

Az első tánc az Antarktiszon, ez a címe annak a lélegzetelállító 5 perces Youtube-videónak, amelyet Corey Baker új-zélandi koreográfus és Medeleine Graham ausztrál balerina készítettek az Antarktiszon. A gyönyörű természeti helyekre táncokat koreografáló Baker választása ezúttal a kopár és jéghideg Antarktiszra esett, amely helyszínre azonban nem volt egyszerű felvételt szervezni.

A végtelennek látszó jégtömbpusztaság ellenére nagyon kevés szilárd talajt találtak ugyanis, ahol Medeleine biztonsággal táncolhatott. A mozdulatok jól láthatósága miatt pedig az új-zélandi táncosnő a mínuszok ellenére is egy vékony ruhában, kesztyű nélkül táncolt, ezért egyszerre maximum 50 másodpercnyi anyagot tudtak felvenni mielőtt újra meleg takarókba csavarták volna a balerinát.

Medeleine-nek ezenkívül azzal a gondolattal is meg kellett barátkoznia, hogy egy jégkunyhóban kell aludnia és mosdóba járnia. De minden külső nehézség ellenére végül csodaszép videó született London Grammer Wild Eyed című számára. 

(Forrás: BuzzFeed)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top