Család

Az egész internet a brazil polgármesteren nevet

Számtalan vicces mém kering az interneten egy brazil város, Alvorada polgármesteréről, akit valószínűleg odaphotoshopoltak egy útfelújítás megtekintésre.

Az eset egy teljesen ártalmatlannak látszó hivatalos PR-képpel indult, ami a brazil Alvorada nevű város önkormányzatának Facebook-oldalán jelent meg. A fotón a polgármester és két beosztottja tekintenek meg egy útfelújítási munkát a városban. 

Csakhogy a szemfülesebb megfigyelőknek azonnal feltűntek a fotón a valószínűtlen arányok és rögtön Photoshopra kezdtek gyanakodni. Ezzel párhuzamosan elárasztották az internetet a polgármesterről és beosztottjairól készült vicces mémek is, amiknek köszönhetően a polgármester egy csapásra ismert lett egész Brazíliában.

A sajtó kérdésére egyébként az önkormányzat szóvivője először cáfolta, később a polgármester viszont megerősítette, hogy photoshopolt az eredeti kép, valószínűleg egy lelkes gyakornok munkája. 

(Forrás: Odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top