Család

A 3 legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek randizáskor

James Allen Hanrahan párkapcsolati coach szerint csak pár hibát kell kiküszöbölniük a nőknek, ha azt szeretnék, hogy a férfi őrülten beléjük szeressen, és úgy is maradjon.

Nem annyira hiszünk az instant megoldásokban, de talán érdemes megfontolni Hanrahan tanácsait, mielőtt randizni indulnánk. Szerinte minden hiba alapja az, hogy túlságosan is meg akarják szerezni a férfit a nők – bár ez egy férfi szájából elég nagyképűen hangzik, azért megmutatjuk, mit tart ő a három legnagyobb hibának.

1. Felajánlod, hogy fizeted a számlát

Amikor egy pasi randizni hív, szeretné azt mutatni magáról, hogy jobbá tudja tenni az éltedet. Kiválasztja az éttermet vagy programot, amiről azt gondolja, hogy tetszeni fog neked. Minden erejével azon van, hogy boldoggá tegyen, mert ezzel szeretne meghódítani, ám amikor azt mondod, hogy szeretnéd kifizetni a számla rád eső részét, zavarba jön.

Bár nagyon udvarias gesztus a felajánlás, mégis azt üzened ezzel a férfinak, hogy nem érdeklődsz iránta igazán, és inkább csak barátnak kellene, vagy azt, hogy nem tehet túl sokat a boldogságodért. Hanrahan szerint egy igazi férfi ki akarja fizetni a vacsorádat, mert ez elégedettséggel tölti el, és úgy érzi tőle, van még esély rá, hogy folytassátok a randizást.

randi hibák párkapcsolat

Képünk illusztráció (Forrás: Unsplash)

2. Szabad a szex

Hanrahan azt mondja, hogy egy férfinak szüksége van arra az érzésre, hogy kiérdemelte a szexet. Ha előbb kapja meg, akkor jó eséllyel elveszti az érdeklődését. Nem légből kapott mese, hogy kell a vadászat a pasiknak, bármennyire ódivatúan hangzik. El akarják nyerni a kezedet. Ha egy férfi túl hamar szeretne szexelni, de te még nem érzed belül, hogy ezt a lépést meg kellene tenned, akkor nyugodtan mondd el neki őszintén, hogy szeretnéd jobban megismerni előtte. Sokkal többre fog értékelni.

3. Tervezgetni kezded a következő randikat

Amikor jól érzed magad egy férfival, teljesen normális, hogy tudni szeretnéd, mikor láthatod újra. De ha felhozod a témát, és máris a következő randit kezded szervezni, akkor úgy érezheti, hogy kiveszed a kezéből az irányítást. A férfiak igazából szeretik, ha egy kis bizonytalanságban tartják őket a nők, és nekik kell megtenniük az első lépést, amibe beletartozik az is, hogy ők hívják randira a nőt. Hanrahan szerint a férfi akkor szeret bele igazán a nőbe, amikor távol van tőle. Add meg neki azt az érzést, hogy meg kell küzdenie érted.

Tulajdonképpen elég egyszerű hibákat ír le Hanrahan, amiket könnyű elkerülni, de azért nem kell minden szavát nagyon komolyan venni, mert nem lehet egy sémát ráhúzni a férfiakra és nőkre úgy általában. Inkább azt javasolnánk, hogy ezeket a tanácsokat úgy fogadd meg, hogy elsősorban a randipartnered személyiségét tartod szem előtt, és nem a játszmákra figyelsz, hanem arra, hogy mennyire illetek egymáshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top