Család

Budapesten eltűnt olasz férfit keresnek – frissítve

Michael Craighero állítólag utoljára Budapesten szállt le egy távolsági buszról, azóta senki sem látta. Már az Interpol is körözést adott ki.

Napok óta nem ad életjelet magáról egy Németországban dolgozó olasz férfi, aki állítólag Budapesten keresztül tartott hazafelé – írja a hvg.hu. A 27 éves Michael Craighero április 25-én Stuttgartban szállt fel egy távolsági buszjáratra, anyjának ekkor írta utolsó SMS-ét, amelyben azt ígérte, hogy másnap délután Udinébe érkezik. Azóta azonban nem jelentkezett, telefonja pedig nem elérhető.

A férfi anyja úgy tudja, fia Budapesten szállt le a buszról, és itt kellett volna a másik járatra felszállnia. A nő szerint kamerafelvétel is van arról, hogy fia Budapesten leszáll a buszról.

 

Egyelőre csak az olasz hatóságok keresik a férfit, a magyar rendőrséget még nem keresték meg az ügyben.

Frissítve (18:12): Már az Interpol is keresi a Budapesten eltűnt olasz fiút – írja a Blikk. Sajtóértesülések szerint az egyik budapesti buszpályaudvaron megtalálták az egyik csomagját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top