nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Nyomtalanul tűnt el Szegedről a 34 éves Ágnes – fotó

Nyomtalanul tűnt el Szegedről a 34 éves Ágnes – fotó

Vasárnap hajnalban tűnt el Szegedről a 34 éves Szatmáriné Asztalos Ágnes.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Körözési eljárást indított a Szegedi Rendőrkapitányság a 34 éves Szatmáriné Asztalos Ágnes eltűnésének ügyében, aki április 22-én 2 óra 30 perckor édesapja szegedi lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

A 34 éves szegedi nő megtalálásában a rendőrség az állampolgárok segítségét kéri.

Szatmáriné Asztalos Ágnes – Forrás: police.hu

Szatmáriné Asztalos Ágnes 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barnásvörös, hosszú, hullámos, szeme színe kék. Eltűnésekor lila pulóvert, fehér nadrágot, szürke-fehér sportcipőt viselt, és egy fekete hátizsákot vitt magával.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16–22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon