Család

Cicát kapott a 103. születésnapjára az asszony

Az idős asszony cicája tavaly pusztult el, szeretett volna egy másikat.

Az amerikai Lillian Grant a közelmúltban töltötte be a 103. életévét. Az asszony egy idősek otthonában él a Utah állambeli St. George-ban. Az otthon ügyintézője, Debbie Presland a születésnapi ünnepsége előtt egy héttel megkérdezte Lilliant, hogy milyen ajándékot szeretne kapni. Az idős hölgy pedig annyit mondott: „Egy olyan édes cicát, mint Sammy” – utalva tavaly elpusztult kedvencére.

Presland eltökélte, hogy teljesíti Lillian kívánságát. A bátyjától kért segítséget, aki egy állatmenhelyen dolgozik, hogy találjon az asszonynak egy cicust.

A menhely a 9 éves Marley-t ajánlotta. Előző gazdájának azért kellett megválnia tőle, mert egy olyan idősek otthonába költözött, ahol nem engedélyezik kisállatok tartását.

Mielőtt felszolgálták volna a tortát Lilian szülinapi ünnepségén, Presland átadta neki Marley-t. A kandúr azonnal elfogadta új gazdáját.

Lilian először azt hitte, hogy csak látogatóba hozták el a szülinapra a macskát, amikor azonban elmagyarázták neki, hogy a bársonytalpú az övé, könnyek gyűltek a szemébe. Azóta elválaszthatatlanok. Az asszony azonban nem Marley-nak, hanem Sammy-nek hívja a cicát.

A négylábúnak élete végéig szerető gondoskodásban lesz része, még akkor is, ha Liliannel esetleg történik valami, Debbie Presland ugyanis vállalta, hogy ebben az esetben ő veszi magához Marley-t.

Today

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top