Család

Újabb fejlemények a hőségben meghalt futballbíró ügyében

Döbbenten vette tudomásul a tavalyi hőségben meghalt futballbíró családja, hogy a rendőrség megszüntette a nyomozást. Panasszal élnek, és minden lehetőséget kihasználnak, hogy kiderüljön, ki felelős a tragédiáért.

Nem nyomoz tovább a rendőrség a hőségben tavaly augusztusban meghalt miskolci futballbíró halála ügyében. A Blikk úgy tudja, azért szüntették meg a nyomozást, mert nem bizonyítható, hogy emberi mulasztás okozta az 54 éves Lajos halálát.

A család felháborodott a döntésen. A játékvezető lánya azt mondta: harcolni fognak, hogy kiderüljön, ki a felelős édesapja haláláért. Meggyőződése, hogy apja még ma is élhetne, ha nem kellett volna a 40 fokos hőségriadóban futnia.

A család ügyvédje azt mondta, panasszal élnek a döntés ellen, minden lehetőséget kihasználnak, ha szükséges. Úgy gondolják, lehetetlen, hogy ne legyen felelőse a tragédiának, amit egyértelműen az extrém melegben történt erős fizikai megterhelés okozott.

A lap információi szerint az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő hirtelen szívhalált állapított meg, a munkaügyi szakértő szerint pedig a futballbíró halála nem köthető egyetlen személyhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top