Család

53 év a korkülönbség, mégis fülig szerelmesek

A pár az 53 év korkülönbség ellenére már két éve boldog házasságban él.

Mikor Gary először megpillantotta Almedát, a nő ragyogó kék szeme fogta meg. Ahogy beszédbe elegyedtek, úgy a személyisége is elvarázsolta a fiút. Kit érdekelt ezek után, hogy az asszony a nagymamája lehetne?

Pedig ez a helyzet, a 19 éves fiúnál 53 évvel idősebb a párja, vagyis most már a felesége. A szerelem ugyanis olyan elsöprő volt a fiatalok között, hogy Gary két hét után eljegyezte az asszonyt.

Ennek már két éve, a házaspár pedig a nagy korkülönbség ellenére is boldogabb, mint valaha. A frigynek azonban nem örül mindenki: a 72 éves, hatunokás nagyi fia például az esküvő óta nem áll szóba az anyjával. Az unokáknak is fura, hogy fiatalabb náluk a pótnagyapjuk, de ők a nagyi boldogsága érdekében fejet hajtottak a dolog előtt.

A pár azt sem titkolja el, hogy mi a helyzet a hálószobában. Gary erről is lelkendezni tud: azt mondja, Almeda „csodálatos szerető”.

dailystar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top