nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Ezért zuhant ki a 33 méter magas hintából Krisztofer

Ezért zuhant ki a 33 méter magas hintából Krisztofer

A tulajdonos dokumentumokra hivatkozva állítja, hogy más minőségű alkatrészt szereltek be a hintába, mint amit megrendelt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem a megrendelt alkatrész volt abban a kalapácshintában, amely még tavaly ősszel súlyos balesetet okozott Várpalotán. Legalábbis ezt állítja a berendezés tulajdonosa, aki nemrég kapta meg a rendőrség által megbízott szakértő véleményét – közölte a Tények.

A férfi azt mondja, papírokkal tudja igazolni, hogy az eltört alkatrész nem abból az anyagból volt, mint amit ők megrendeltek. Az alkatrésznek épp azoknak a karoknak a megtámasztásában van szerepe, amelyekben az emberek ülnek.

A hintában ült a 18 éves Krisztofer is, aki kirepült az ülésből, és súlyosan megsérült. Sokáig kómában volt, most is kórházban kezelik.

Édesanyja azt mondja, a hintát szerelő céget és az üzemeltetőt is felelősnek tartja. Hatalmas haragot érez amiatt, hogy fia súlyosan megsérült, és szerinte ha a hinta megfelelően van karbantartva, nem került volna ilyen állapotba.

A rendőrség foglalkoztatás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indított büntetőeljárást.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon