nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Zseniális csellel rémítette halálra édesanyját egy kisiskolás

Zseniális csellel rémítette halálra édesanyját egy kisiskolás

Isla édesanyja igencsak elképedt, amikor a tanítónő megmutatta neki kislánya házi feladatát.
Avatar
nlc
f Ajánlom

A dolgozatban a kislány egyenként sorra vette, hogy mennyire zavarja az édesanyja, édesapja, húga. Az Isla házi feladatát olvasó, döbbent anyukát csak a nevető tanító néninek sikerült megnyugtatnia, aki rögtön magyarázatot is adott a történtekre. A feladat az volt, hogy „oy” betűkombinációs szavakat írjanak a diákok, ám Islának csak az „annoying”, azaz zavaró, idegesítő szó jutott eszébe.

Azért a biztonság kedvéért édesanyja megkérdezte Islát, hogy tényleg nem utálja-e a családját. Erre a kislány  is nevetésben tört ki, és biztosította édesanyját, hogy nem, csak nem jutott eszébe semmilyen más „oy” kapcsolatú szó.

(Forrás: Yahoo)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon