nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Halálra gázolták az óvodába tartó anyukát

Halálra gázolták az óvodába tartó anyukát

Az elütött négygyermekes nő párja végignézte a tragédiát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az óvodába tartott a gyerekeihez, amikor halálra gázolták a fiatal édesanyát a Nógrád megyei Rimócon – számolt be az RTL Híradó. A sofőr egy másik kocsit akart kikerülni, de lesodródott az útról, és elütötte a járdán sétáló 22 éves nőt.

A szomszédok szerint a halálra gázolt nő párja végignézte a tragédiát. Sokkot kapott, kórházba kellett vinni. A család ismerősei azt mondták, a nő éppen az óvodába ment, hogy elhozza a gyerekeit, amikor hirtelen elsodorta a kocsi, esélye sem volt elugrani.

A négy kisgyerek átmenetileg a nagymamához kerül, amíg a nő párja nem tud gondoskodni róluk.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon