Család

Beszóltak a boltban a kisgyerekes anyukának, frappánsan visszaszólt

A gyereknevelés is egy olyan téma, amelyhez mindenkinek van valami hozzáfűznivalója, függetlenül attól, hogy vannak-e saját tapasztalatai róla. Egy amerikai anyuka megunta a sok szúrós tekintetet és posztjában részletesen leírta, miért nem kér idegenek jó tanácsaiból.

Az Egyesült Államokban magam is sokszor voltam szemtanúja annak, hogy tél közepén kisgyerekek meztelen lábbal ülnek a bevásárlókocsiban. Ilyenkor persze az ember hajlamos rögtön megsajnálni szegény gyereket és gondatlansággal vádolni a szüleit, pedig a helyzet általában ennél sokkal árnyaltabb, ahogy azt nemrégen egy amerikai anyuka is leírta.

Ashley szintén azok közé az anyukák közé tartozik, akik tél közepén is csupasz lábbal viszik bevásárolni kisgyereküket, de nem jókedvéből tesz így.

Egyszerűen meguntam vég nélkül harcolni a kétéves kisfiammal, aki akárhogy erőlködök, mindig lerúgja magáról vásárlás közben az összes kis zoknit és kis cipőt, amit ráerőltetek. 

– magyarázta posztjában az anyuka, aki minden kedves, jó tanácsokban bővelkedő vásárlót arra kér, tartsák meg maguknak a véleményüket, és ne ítélkezzenek felette. Ő is csak a legjobbat akarja a gyerekének, és ha egyszer nem tudja sehogyan sem ráerőltetni a lábbeliket, akkor valószínűleg azzal teszi a legjobbat kisfiának, ha engedi szabadon ficánkolni a bevásárlókocsiban. 

(Forrás: The Stir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top