Család

Kétségbeesetten könyörög a Győrben elrabolt Zoltán lánya

Az 52 éves férfi néhány nappal ezelőtt egy találkozóra indult egy benzinkúthoz. Azóta azonban senki sem tudja, hol lehet, valószínűleg elrabolták.

Március 31-én, Győrben tűnt el Mácsik Zoltán, aki fehér autójával egy találkozóra indult. A megbeszéltek szerint egy benzinkúton találkozott egy férfival, de ekkor látták utoljára – írja a Bors. Családja arra gyanakszik, hogy elrabolták.

Az 52 éves, cukorbeteg férfi azóta nem adott életjelet magáról. Most a lánya tett közzé egy kétségbeesett bejegyzést, amelyben egy titokzatos idegennek is üzent.

Édesapukám annyira hiányzol annyira nagyon szeretünk minden percben rád gondolunk. Idén nem akarok se születésnapot se karácsonyt semmit az ég világon, csak téged újra mellettünk te világ legtünemenyesebb apukája és férje. Kérem, aki eltüntette az apukám, adja vissza a szerető családjának, könyörgök! Bármit megadunk cserébe!!

Pár napja az eltűnt férfi felesége azt mondta a Borsnak, hogy férje nagyon jószívű, jó érzésű ember, elrablója ezt használhatta ki.

Zoltán nemrégiben egy ausztriai építkezéssel kapcsolatos munkát kapott egy győri férfitől. Az illető nem fizette ki, de aztán jelentkezett, hogy megvan a pénz. Az eltűnt férfi lánya azt mondta, egy benzinkúton találkoztak, majd egy olyan helyre beszélték meg a következő helyszínt, ahol se utca, se házszám nem volt.

A rendőrség személyi szabadság megsértése miatt nyomoz az ügyben. Nemcsak Zoltánt keresik, hanem fehér kisteherautóját is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top