Család

Együtt mentek a sulibálba, 9 hónap múlva kislányuk született

Fogamzásgátlás ellenére született kislánya a 17 éves amerikai tininek.

Az Egyesült Államokban áprilisban indul a báli szezon a középiskolákban, ám egy lány most mégis arra figyelmezteti társait, hogy vigyázzanak a bál utáni éjszakával, mert könnyen megváltoztathatja az életüket.

A 17 éves indianai Adrienne West izgatottan készült a tavalyi középiskolás bálra, amire a katonai szolgálatot vállalt 19 éves barátjával, Devyn Johnsonnal érkezett. Remekül érezték magukat, és az éjszaka is nagyszerűen sikerült. Bár védekeztek, kilenc hónap múlva mégis kislányuk született.

A bál április 22-én volt, május 6-án derült ki hogy terhes vagyok. Devyn volt az első barátom, nem gondoltam volna, hogy tinédzser anya lesz belőlem

Adrienne annak ellenére esett teherbe, hogy fogamzásgátlót szedett. Mint később kiderült, policisztás petefészek betegségben (PCOS) szenved, ami ingadozó hormonszintet okoz a nőknél, akik emiatt nem tudnak teherbe esni. Adrienne estében viszont a fogamzásgátló megszüntette a hormonszint-ingadozást, elősegítve ezzel a teherbeesést, ahelyett, hogy megakadályozta volna.

Nem létezik 100 százalékos fogamzásgátló módszer – vonja le a végső következtetést a fiatal anyuka, aki házasságot tervez barátjával és kislánya édesapjával, miután a férfinak letelt a szolgálati ideje.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top