Család

Ez a kissrác örökbe fogadta a menhely legöregebb kutyáját

Látszott, hogy tudnak vigyázni egymásra.

Shey-t, a  14 éves pudlit szomorú okból adták le az iowai Állatmentő Ligánál: a családja elköltözött, és őt nem tudták magukkal vinni.

A következő négy hónapban a kutyus egyre csak várta, hogy valaki érte jöjjön. Fizikailag nagyon rossz állapotban volt: teljesen süket, félig vak és szinte teljesen fogatlan volt. Amikor azonban egy Tristan nevű kisfiú sétált be a menhelyre új pajtást keresve, ez mind nem számított. Tristan egy kisméretű kutyát keresett, akit lehet szeretgetni, és azonnal Shey-re esett a választása.

Tristan, ölében Shey. Fotó: Facebook/Animal Rescue League of Iowa

A kisfiút az sem riasztotta el, hogy a dolgozók elmondták neki, mi mindenre kell odafigyelnie a kiskutyával kapcsolatban. Tudta, hogy Shey nem hallja, mi történik, és alig lát, ezért óvatosan közeledett felé, sőt, azonnal beírta a telefonjába azt is, hogy mikor kell a kutyust oltásokra visszavinni. Azt is elmesélte, hogy a szobájában milyen kuckót alakított ki új barátjának.

Fotó: Facebook/Heather Reese.

Látván, hogy a fiú mennyire felelősségteljesen viselkedik, nem volt kérdés, hogy tud vigyázni erre a kedves, szépkorú kutyusra.

Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top